Вижте как се забогатява в Англия, без да правиш каквото и да било! Хитър човек стана милионер!

В зоопарка в английския град Бристол има паркинг със 150 места за леки автомобили и 8 автобуса. В продължение на 25 години таксата за паркиране взимал много приятен служител на паркинга. Таксата била 1 паунд за лек автомобил и 5 паунда за автобус.

Но веднъж 25 години по-късно служителят не се явил на работа, въпреки че до този момент не бил пропуснал нито един ден.

Ръководството на зоопарка се обезпокоило, позвънило в градския съвет и поискало да изпратят нов служител за паркинга. В съвета проучили въпроса и изяснили, че паркингът бил във владение на зоопарка, за което и съобщили на ръководството на зоологическата градина.

От зоопарка отговорили, че служителят бил работник от градската служба. А градският съвет отговорил, че човекът от паркинга никога не е работел на градска служба.

По същото време, някъде на вила в Испания или Италия на брега на морето седин човек, който сигурен в себе си взел турникет и касов апарат и започнал да ходи в зоопарка всеки ден.

Събирайки вход за паркинга (примерно около 400-500 лири стерлинги на ден), 7 дни в седмицата, за 25 години той е събрал около 4 милиона паунда.

И никой дори не знае името му…

2 Comments on "Вижте как се забогатява в Англия, без да правиш каквото и да било! Хитър човек стана милионер!"

  1. Малко вероятно да е истина.

  2. British citizen | 05/05/2018 at 2:56 | Отговор

    Тва да не е БГ… Хаха…. Като синя Зона левче за общината, два пъти кеФче за служителя … То ако тука е така отдавна кралицата да е чучнала на някой кюш и да моли за благостиня… Бляйковци спляскани!!! Оле оле пълни тапунгери сте бре еййй . Няма такива драскачи ПРОСТИ КАТО Г*З !!!

Leave a comment

Your email address will not be published.


*