Невиждани заплати: Вижте срещу колко се разписват Кулезич, Диков, Цолова и останалите елитни тв водещи…

Невиждани за българските стандарти заплати взимат елитните телевизионни водещи в страната, съобщи агенция БЛИЦ, като се позова на няколко достоверни източници. При добра журналистическа заплата от 1500-1800 лева, те взимат около 10 пъти повече. Отделно от тези възнаграждения са други екстри като безплатни гримьори и фризьори, гардероб, покани за събития и безплатни билети. Една от рекордьорките в бранша е Люба Кулезич. Тя е прибирала от телевизия БиТ по около 17 000 лева на месец. Кулезич е имала договор с продуцентска компания и парите минавали оттам.

Доскорошният програмен директор на БиТ Сашо Диковсъщо не останал по-назад от своята колежка, с която някога бяха във война. Стажанта си докарвал по близо 15 бона на месец, пише още Блиц.
Бившата звезда от CNN Ралица Василева, която води студиото на телевизията в Чикаго пък е изкарвала по над 10 000 долара на месец, плюс кола и наем на къща.
Сред другите рекордьори по заплата е бившата водеща на сутрешния блок на Нова телевизия – Анна Цолова. От лятото тя не е на екран, но дотогава се е разписвала срещу 12 000 лева месечно. Между 10 и 12 000 лева взима и Антон Хекимян, който задава всяка сутрин въпроси на политиците в БТВ, уточнява Блиц.
Източник blitz.bg

2 Comments on "Невиждани заплати: Вижте срещу колко се разписват Кулезич, Диков, Цолова и останалите елитни тв водещи…"

  1. Бе тия хора кво копат за тия заплати ???

  2. аууу

Leave a comment

Your email address will not be published.


*