1 от тези 10 причини е напълно достатъчна, за да бъдете зарязана от любимия!

Мъжете имат деликатна чувствителност – въпреки че могат да носят тежко, без проблем се справят с трудни задачи, изискващи инженерна мисъл и прочие, винаги трябва да внимаваш да не нараниш егото им.

Ще ви изброим 10 причини, които могат да се окажат неговия мотив да те зареже

1. Жените не умеят да изслушват!

Когато един истински мъж каже нещо, той обикновено го има предвид и не ви го е казал случайно. Дайте му шанс да се изкаже и го изслушвайте внимателно. Проблемът е, че мъжете мразят да бъдат с жени, които не правят и бегъл опит да ги разберат. Досадно е да знаеш, че мнението ти няма значение за партньорката ти. Това наистина може да накара един мъж да се откаже от теб!

2. Жените се вслушват в приятелките си твърде много.

Мъжът, когото го е грижа за теб, понякога ти дава съвети в напрегнати ситуации. Как можеш да го нараниш ли? Като му покажеш, че мнението на приятелките ти е много по-меродавно от неговото. Когато допуснеш твоите приятелки без гаджета да ти се месят в отношенията, не се учудвай, ако на момчето до теб му писне.

3. Не позволявайте семейството да ви се меси!

Връзката с партньора ви си е само ваша отговорност! Ако решите да споделяте всяка ваша караница с мама, татко, братя, сестри и братовчеди, а после темата да се превръща в разговор на масата по време на обяд…Едно е сигурно, на никой мъж подобни неща не са му приятни. Оставете пространство, което е запазено само за вас и любимия ви, не правете връзката си достояние на цялата рода. Иначе ще останете без гадже!

4. Не сте залепени!

Запомнете, че вие сте самостоятелни личности. Не може да ходите навсякъде заедно. Мъжът до вас има нужда от забавления с приятелите си или просто да остане сам и да събере мислите си. Възможно е да не споделяте хобито му, е, тогава поне не му пречете! Не се мъчете да го водите по всички вечеринки и забавления с приятелки, на които той не би имал никаква роля.

5. Това връзка ли е или затвор?

В повечето връзки това е сериозен проблем. Когато си влюбен сякаш имаш нужда да водиш отчет пред гаджето за това къде си бил и колко време си прекарал на някъде. Запомнете, че това се прави само на добра воля. Разпити от типа „къде беше, когато ти звънях“ могат да се превърнат в ежедневие и да провалят и най-романтичната връзка. Трябва да има доверие помежду ви и когато то надделява ще престанете да се чудите къде се е запилял този път. За един мъж пък ще бъде истинско удоволствие да осъзнае, че жената до него му вярва и не го подлага на съмнение всяка секунда.

6. Независимостта е супер – донякъде!

Наречете го его, мъжка несигурност, както ви харесва! Мъжете имат нужда да знаят, че не ги ползвате само за секс. Ако често казвате на мъжа, че можете да се справяте с всичко сама и не ви трябва неговата помощ…то защо ви е мъж тогава? Истината е такава – той има нужда да храните егото му.

7. Да бъдеш твърде зависима от мъжа също не му харесва.

Мъжете наистина се колебаят кое да изберат, хем им се иска да имат до себе си жена, която е зряла и отговорна, хем страшно им харесва да я глезят като малко момиченце и да й дават напътствия в живота. Ако не сте дете, не очаквайте да се държат с вас като с дете и не се дръжте като такова. Понякога ще се наложи сама да взимате отговорните си решения, в противен случай човекът до вас страшно ще се изнерви на вашата прекалена зависимост.

8. Кажете му нещо хубаво, най-сетне!

Не става дума за това да глезите половинката си с непрестанни комплименти и дори когато сгафи да му прощавате всичко. Просто никой не може да понесе постоянно да бъде критикуван. Затова имайте едно наум, че мъжът има нужда да чува по някоя добра дума за себе си.

9. Няма бъдеще в миналото.

Всички правим грешки. Въпросът е да се учим от тях, не да живеем с тях и в миналото, когато сме ги допуснали. Ако любимият ви човек е сбъркал, а вие сте се съгласили да му простите веднъж, то не ползвайте всяка караница за повод да му напомняте стари истории. Ако не ви се получава, то пригответе се скоро да не говорите аз гаджето си, а за „бившия“.

10. Може би неговите приятели не са и твои приятели, но не ги ругай толкова явно!

Мъжът си има своя тайфа. Няма нищо лошо в това. Може да не ги одобряваш и да смяташ някои от тях за тотални плейбои, които не заслужават уважението ти. Това, че не ги харесваш, едва ли ще остане тайна за гаджето ти, но поне не ги обиждай в негово присъствие и се опитай да видиш добрите им страни. В противен случай той много лесно може да реши, че няма нужда от жена, която не може да пребори негативното си мнение в името на любовта.

Be the first to comment on "1 от тези 10 причини е напълно достатъчна, за да бъдете зарязана от любимия!"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*